Skip to main content

Onze diensten

Wij organiseren trainingen, coaching, therapie en relatieweekenden.

Lees meer

Dit doen wij op een professionele, laagdrempelige en onderzoekende manier, waardoor je leert de beste versie van jezelf in een relatie te zijn. Wij werken samen met gecertificeerde en ervaren coaches, therapeuten, trainers en psychologen.

Online trainingen

Online relatie trainingen stellen koppels in staat om flexibel vanuit huis deel te nemen, verminderen drempels om hulp te zoeken, en bieden toegang tot professionele begeleiding en waardevolle tools om relaties te versterken, wat resulteert in meer gezonde en gelukkige verbindingen.

Online trainingen
Bekijk ons aanbod

Lees meerShop

Coaching & Therapie

Houden jullie van elkaar, maar loopt de relatie niet altijd even lekker? De kans is groot dat jullie in een patroon of dynamiek terecht zijn gekomen en daardoor uit verbinding zijn geraakt. Het wordt dan steeds moeilijker om weer tot elkaar te komen. Samen werken we aan het creƫren van een gezonde en liefdevolle relatie.

Coach-trajecten
Individueel & samen

Plan kennismakingTarieven en afspraken
Lees meer over Coaching & therapie >

Gratis downloads

Ontdek onze gratis downloads met waardevolle tips, oefeningen en adviezen voor een gezonde en liefdevolle relatie. Verbeter de communicatie in je relatie, bouw aan een liefdevolle verbinding met jezelf en ga aan de slag met de uitdagingen in jullie relatie. De downloads zijn direct beschikbaar om te downloaden.

Download GRATIS
E-book + test

E-book

Telefonische kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken in het kort waar jij/jullie hulp bij kunnen gebruiken. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten en verplicht je tot niets.

Plan een telefonische kennismaking in