Skip to main content

Coaching
en therapie

‘Door coaching en therapie leer je verschillen te overbruggen en werk je aan de relatie die jullie graag willen.’

Lees meer

We komen er samen niet meer uit

Jullie houden van elkaar, maar de relatie loopt niet altijd even goed. De kans is groot dat jullie in een patroon en dynamiek terechtgekomen zijn. Jullie zijn uit verbinding geraakt en het wordt steeds moeilijker om weer tot elkaar te komen. Ruzies leiden tot nog meer afstand, waardoor begrip, respect en waardering minder wordt. Samen uit dit patroon stappen lukt niet goed en jullie zoeken hier hulp bij.

Door coaching en therapie leer je verschillen te overbruggen en werk je aan de relatie die jullie graag willen.

Afspraak maken voor een intakegesprek

Het is goed om regelmatig stil te staan bij waar jullie nu staan, wat jullie nodig hebben en welke stappen jullie kunnen zetten om de relatie te krijgen die jullie willen.Relatiecoaching en therapie kan hierbij helpen. RelatiePartners biedt gezamenlijke– en individuele trajecten.

Wanneer heb je relatiecoaching- of therapie nodig?

Relatieproblemen

Relatiecoaching kan helpen bij koppels die vastzitten in patronen van communicatieproblemen, conflicten, onvervulde behoeften of het gevoel van emotionele afstand. Het helpt om deze problemen te begrijpen, effectievere communicatievaardigheden te ontwikkelen en je relatie te verbeteren.

Om je band te versterken

Relatiecoaching kan ook geschikt zijn voor koppels die een fijne relatie hebben, maar die hun verbinding willen verdiepen, hun intimiteit willen vergroten of hun samenwerking willen versterken. Het helpt hen om hun relatie op een positieve manier te laten groeien en bloeien.

Als jullie door een crisis gaan

Relatiecoaching is waardevol voor koppels die te maken hebben met een crisis, zoals ontrouw, verlies van vertrouwen, conflicten of overgangsperiodes in ouderschap of bijvoorbeeld pensionering. Het geeft ondersteuning, helpt bij het herstellen van vertrouwen en biedt hulpmiddelen om een crisis te overwinnen.

Voorbereiding op een levensfase

Relatiecoaching is ook nuttig voor koppels die zich voorbereiden op belangrijke levensfases, zoals trouwen, samenwonen, ouderschap of lege-nestsyndroom. Het helpt hen om hun verwachtingen, waarden en doelen af te stemmen, evenals om effectieve communicatie en samenwerking op te bouwen.

Denk aan thema’s als:

  • Elkaar beter begrijpen
  • Bindings- en verlatingsangst
  • Moeilijke onderwerpen bespreken
  • Minder ruzie maken
  • Intimiteit en seks
Contact opnemen

Wij garanderen

Een afspraak met een professional binnen twee weken

Gecertificeerde coaches en psychologen

Een gratis oriënterend telefoongesprek

Meer liefde en verbinding bij afronding van een traject

Bewezen methodieken voor de beste resultaten

Sessies op diverse locaties en online

Tarieven & afspraken

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken in het kort waar jij/jullie hulp bij kunnen gebruiken. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten en verplicht je tot niets.

Tarieven (voor online & fysieke afspraken)

Kyra Wijnekus/Bureau Wijnekus: Informatie en tarieven

Anne-Brit Voorn/The Coaching Partners: Informatie en tarieven

Afzeggen of verzetten

Afspraken kunnen op een werkdag minimaal 26 uur van tevoren kosteloos afgezegd of verzet worden. In andere gevallen wordt het volledige tarief van de sessie in rekening gebracht.

Vergoeding

Voor vergoeding van coaching door zorgverzekeraars zijn nog geen eenduidige regels opgesteld.

Kosten voor coaching is in bepaalde gevallen aftrekbaar van de belasting. Als ondernemer kan je de kosten meenemen in je bedrijfskosten.

Je kan informeren bij je werkgever of die bereid is een coaching traject voor je te vergoeden.

‘Als je bewust bent van jezelf en je eigen drijfveren, heb je ook de mogelijkheid om andere keuzes te maken.’