Skip to main content

E-Book + relatietest

Doe de test en kom erachter welke type jij bent tijdens conflicten in je relatie.

Download gratis

Krijg nieuwe inzichten en ontdek wat je kunt doen om de communicatie met jouw partner te verbeteren.

Herken je dit? Je komt thuis na een lange dag werken en wilt graag je hart luchten bij je partner, maar in plaats daarvan lijkt het alsof je tegen een muur praat. Of misschien hebben jullie regelmatig ruzie omdat jullie elkaar gewoonweg niet begrijpen.

Of merk je dat je minder open bent naar je partner dan vroeger, omdat je bang bent dat het toch niet begrepen wordt. Allemaal tekenen dat er iets mis kan zijn met jullie manier van communiceren.

In ons nieuwe gratis E-Book + Relatietest Communicatiestijlen ontdek je waarom jij en je partner elkaar soms niet begrijpen en hoe je dit kunt veranderen. Het is tijd om de communicatie in jullie relatie te verbeteren en te zorgen voor meer begrip en verbinding.

De test in het E-BOOK brengt jullie communicatiestijlen in kaart, waardoor jullie beter kunnen begrijpen waarom jullie soms langs elkaar heen praten. Vervolgens krijgen jullie praktische tips om jullie communicatie te verbeteren en beter op elkaar af te stemmen.

Geef jullie relatie de aandacht en liefde die het verdient en werk samen aan een betere communicatie. Want een goede communicatie is de basis van elke gezonde en gelukkige relatie.

Wil jij het GRATIS E-Book incl. Relatietest Communicatie Stijlen ontvangen?

Door het invullen van je informatie geef je ons toestemming om je een e-mail te sturen. Je kan je op elk moment uitschrijven.