01.1 Welkom!

Welkom bij de online Relatie APK training!

Je hebt je aangemeld voor deze training en hebt daarmee een eerste stap gezet om de relatie te krijgen die je wilt. Gefeliciteerd!
Deze training is voor jou als je meer wilt leren over relaties, als je je relatie wilt verbeteren of als je meer uit je relatie wilt halen.


Herkenbaar?

  • Hebben jullie op zich een fijne relatie, maar zijn er dingen die jullie anders willen leren doen?
  • Is jullie relatie heel vertrouwd, maar lijkt het een beetje op een broer-zus relatie?
  • Hebben jullie een prima relatie, maar wil je meer verdieping?
  • Is er weinig intimiteit en seks in jullie relatie en zou je meer erotiek en spanning willen?
  • Lopen jullie steeds tegen dezelfde dingen aan en wil je begrijpen wat er nu eigenlijk gebeurt?

Door deze training leer je onder meer beter te communicerennegatieve patronen te herkennen en te doorbreken en zul je je meer verbonden voelen met je partner. Daarnaast krijg je inzichten, opdrachten en praktische tips en manieren aangereikt om het beste uit je relatie te halen.

Waarom deze training?

We leren in eerste instantie over relaties van onze ouders. En dat laat in de meeste gevallen te wensen over, want – net als wij zelf – zijn onze ouders ook niet perfect. Zij hebben ons geleerd wat zij op dat moment aan kennis hadden en wat voor hen als individu, maar ook als koppel werkte.

Wij van RelatiePartners geloven dat relateren een vaardigheid is die je kan leren. Het is onze missie om bij te dragen aan duurzame en gezonde liefdesrelaties.

Hoe kan dit programma jouw relatie verbeteren?

Na dit programma ervaar je meer intimiteitpassie en leren jullie negatieve patronen herkennen en doorbreken. We werken aan communicatie, tijd en aandacht voor elkaar en jezelf. Hierdoor ga je je meer gezien, gewaardeerd en begrepen voelen door jouw partner en heb je de tools om een gezonde balans te creëren binnen jouw relatie.

Heel veel plezier!

Liefdevolle groet,

Anne-Brit Voorn & Kyra Wijnekus van RelatiePartners

i.s.m. Anoek Leppink