01.2 Wat je moet weten

Wat je moet weten over deze training

Geen therapie

De training is geen therapie. Wij stippen thema’s aan waarvan wij vinden dat deze belangrijk zijn en de basis vormen van een gezonde en liefdevolle relatie. Tijdens de training kunnen wij niet dieper ingaan op wat er bij jullie speelt. Daar is een veilige omgeving voor nodig, ofwel een therapeutische context, een plek waar je je (psychische) thema’s kunt bespreken.

 

Verantwoordelijkheid

Tijdens deze training blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling, de keuzes die je maakt en de stappen die jij zet binnen jouw relatie.

 

Sessies bijboeken

Weet dat je als deelnemer van deze training voorrang hebt op een coaching sessie , individueel of samen met je partner. Wij vinden het belangrijk dat je direct aan de slag kan, als je vastloopt tijdens de training of graag de verdieping op wilt zoeken op een bepaald thema. Het is vanzelfsprekend dat er zaken omhoog kunnen komen of dat bepaalde oefeningen nieuwsgierig maken naar meer. Als deelnemer van de training, kun je binnen een week terecht bij een gecertificeerde coach voor een online sessie. Heb je interesse? Meld je dan aan via de volgende link op onze website:https://relatiepartners.com/sessieonlinerelatieapk

 

Hij/zij

In de training spreken we over hij of zij. Relaties bestaan in alle vormen en maten. Wij willen dat iedereen zich in de tekst en oefeningen kan vinden en zich aangesproken voelt.

 

Visie

Wij werken graag met EFT. Dit staat voor Emotionally Focused Therapy en is één van de bekendste relatietherapie methodes dat wereldwijd in de psychologie wordt ingezet. Veel onderwerpen en oefeningen uit deze training komen uit de EFT. Wil je hier meer over weten? Lees meer over deze therapievorm op onze website (https://relatiepartners.com/eft). Verder kunnen we het boek Hou me vast van Sue Johnson van harte aanbevelen.