Zelfliefde – Liefdeswijs Susan Dechering

Een helende reis voor meer emotionele stabiliteit, innerlijke rust en zelfliefde!

Herken je dit?

Herken jij dat je moeite hebt om dat negatieve kritische stemmetje uit te schakelen? Heb je last van twijfels, onzekerheid, emotionele triggers of buien? Snap je soms niet waarom je heftig reageert in relaties of op het werk? Heb je last van faalangst. Of voel je je moe en opgebrand, omdat je van alles lijkt te ‘moeten’? Baal je van jezelf, omdat je erg streng voor jezelf kan zijn? Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken om emotionele blokkades op te heffen, meer zelfliefde en zelfvertrouwen te ontwikkelen om onbevangener in het leven te staan!

Hoe zou het zijn als..?

Je met gemak je intuïtie kan volgen, waardoor je zonder twijfel weet wat je moet doen? Zo ook zelfstandiger heldere besluiten kan maken, omdat je precies weet wat je wel en niet wilt?

Je rust en overzicht hebt, waardoor je vol durft te leven zonder stress? Je meer onbevangen leeft en het leven als een speeltuin kan ervaren? Of wanneer je weer kan genieten van de kleine dingen?

Hoe zou jij je voelen als je met trots en tevredenheid kan kijken naar waar je nu staat en je daarnaast ook vol energie je geïnspireerd voelt om het leven te creëren van je dromen?

Een leven waarin jij je verbonden voelt met anderen en volop ervaart dat je zij er voor je zijn. Je weet namelijk dat er altijd hulp is van anderen en het universum.

Aanmelden kan door een email te sturen naar susan@liefdeswijs.nl of door een berichtje te sturen naar 06-83518004.