Relatieweekend

Een boost voor jullie relatie, met een positieve kijk naar de toekomst.

Wat houdt het relatieweekend in?

Het RelatiePartners Weekend gaat inzicht geven in de patronen en kwaliteiten binnen jullie relatie. In een open vertrouwde omgeving met volledige aandacht voor elkaar, gaan jullie de relatie creëren waar jullie beiden al zo lang naar verlangen.

Onze begeleiding en coaching is positief. We kijken namelijk zeker ook naar wat er wel goed gaat binnen jullie relatie en werken met verschillende methodieken om bewustwording en daardoor verandering te creëren. Na dit weekend voelen jullie je meer verbonden met elkaar, heeft de relatie een boost gekregen waardoor jullie weer positief naar jullie toekomst samen kijken.

Praktische informatie

Het relatieweekend is van vrijdag einde dag t/m zondag 17:00 uur, op een van onze unieke locaties in Nederland. Jullie verblijven in comfortabele tweepersoonskamer.

Alles is tot in de puntjes compleet verzorgd vanaf het moment van aankomst, zodat jullie nergens anders aan hoeven te denken dan het proces dat je samen doormaakt.

Verzeker jezelf van een plek in het relatieweekend en schrijf je in voor de wachtlijst met onderstaand formulier.

Inschrijfformulier Relatie
Weekend

Voor het Relatieweekend is er een wachtlijst. Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Blog

De vakantie had zo leuk moeten zijn…

Als we de statistieken mogen geloven is het toch net een beetje anders: Het aantal echtscheidingsaanvragen laat al jaren een veelzeggende piek zien vlak na de zomermaanden. Hoe komt dat, en belangrijker: hoe voorkom je dat ook jouw relatie sneuvelt? Dat relaties juist tijdens vakanties vaak…

Lees meer

10 geboden voor een gezonde liefdesrelatie

Elke relatie is anders. Elke relatie heeft iets anders nodig. En tóch zijn er een aantal ingrediënten van essentieel belang voor een gezonde, liefdevolle relatie.  Een relatie is voor mensen een groot deel van hun leven en sommige relaties duren zelfs levenslang. Het is dan ook…

Lees meer

Relatietherapie – hoe werkt het eigenlijk?

Relatietherapie- en coaching is voor iedereen die wil werken aan een fijne, liefdevolle en duurzame relatie. Voor mensen die nét bij elkaar zijn en merken dat er al patronen ontstaan en voor mensen die al lang bij elkaar zijn en merken dat ze niet meer uit…

Lees meer

KvK: 83871101 | BTW id: NL863106492B01