Relatieweekend

Een boost voor jullie relatie, met een positieve kijk naar de toekomst.

Wat houdt het relatieweekend in?

Het RelatiePartners Weekend gaat inzicht geven in de patronen en kwaliteiten binnen jullie relatie. In een open vertrouwde omgeving met volledige aandacht voor elkaar, gaan jullie de relatie creëren waar jullie beiden al zo lang naar verlangen.

Onze begeleiding en coaching is positief. We kijken namelijk zeker ook naar wat er wel goed gaat binnen jullie relatie en werken met verschillende methodieken om bewustwording en daardoor verandering te creëren. Na dit weekend voelen jullie je meer verbonden met elkaar, heeft de relatie een boost gekregen waardoor jullie weer positief naar jullie toekomst samen kijken.

Praktische informatie

Het relatieweekend is van vrijdag einde dag t/m zondag 17:00 uur, op een van onze unieke locaties in Nederland. Jullie verblijven in comfortabele tweepersoonskamer.

Alles is tot in de puntjes compleet verzorgd vanaf het moment van aankomst, zodat jullie nergens anders aan hoeven te denken dan het proces dat je samen doormaakt.

Verzeker jezelf van een plek in het relatieweekend en schrijf je in voor de wachtlijst met onderstaand formulier.

Inschrijfformulier Relatie
Weekend

Voor het Relatieweekend is er een wachtlijst. Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Blog

De uitdaging in conflicten

Tijdens een ruzie kom je als partners soms lijnrecht tegenover elkaar te staan. Emotioneel voelt de ander dan heel ver weg. Dat geeft een rotgevoel… En omdat we als mens van nature het liefst weg blijven van pijn en vervelende gevoelens, ontwikkelen we door de jaren…

Lees meer

Elke relatie heeft verschillende fases 

Iedere relatie is anders maar wat ze gemeen hebben is dat een relatie verschillende fases doormaakt. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Deze fases doorloopt je niet persé chronologisch en sommige fases kunnen opnieuw voorkomen, meestal na een crisis, groeifase of grote…

Lees meer

Waarom vertrouwen zo belangrijk is?

Vertrouwen vormt de essentiële bouwsteen van elke gezonde en liefdevolle relatie. Het is de basis waarop partners elkaar kunnen steunen, zich veilig voelen en emotioneel verbonden zijn. Zonder vertrouwen kan een relatie uit balans raken en kan het moeilijk zijn om de diepgang en verbinding te…

Lees meer

KvK: 83871101 | BTW id: NL863106492B01