Over Anne-Brit Voorn

The Coaching Partners

Gedreven door haar passie voor groei, begeleid ze mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van relaties, persoonlijke ontwikkeling en het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen. Want trauma wordt zichtbaar in relaties.

Ze heeft op het gebied van persoonlijke groei een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Door het volgen van opleidingen, trainingen en het blijvend vergaren van vakkennis op dit gebied. Daarnaast neemt ze blijvend deel aan intervisies en werkt ze met stellen en individuen in haar praktijk.

Ze heeft zelf ervaren wat relatieproblemen met je kunnen doen en wat een enorme impact het kan hebben op je welzijn en de manier waarop je het leven ervaart. Ook weet ze inmiddels dat er enorme veranderingen mogelijk zijn. En hoe je door je bewust te worden van wat er werkelijk speelt, andere keuzes kunt gaan maken. Waardoor je meer plezier en geluk kunt ervaren in je leven en relaties.

Ze geniet van het oprechte contact en het begeleiden van anderen in dit proces. Haar stijl is empathisch en motiverend. Men beschrijft haar als betrokken, liefdevol en open. De sessies zijn met beide partners of individueel.

Door de diverse methodieken (zoals EFT, Polyvagal Theory, Systemisch werk en Brainspotting) die ze hanteert, benadert ze vraagstukken, blokkades, pijnpunten en patronen op een passende manier. Met als doel een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen.


Kyra Wijnekus

Blog

De uitdaging in conflicten

Tijdens een ruzie kom je als partners soms lijnrecht tegenover elkaar te staan. Emotioneel voelt de ander dan heel ver weg. Dat geeft een rotgevoel… En omdat we als mens van nature het liefst weg blijven van pijn en vervelende gevoelens, ontwikkelen we door de jaren…

Lees meer

Elke relatie heeft verschillende fases 

Iedere relatie is anders maar wat ze gemeen hebben is dat een relatie verschillende fases doormaakt. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Deze fases doorloopt je niet persé chronologisch en sommige fases kunnen opnieuw voorkomen, meestal na een crisis, groeifase of grote…

Lees meer

Waarom vertrouwen zo belangrijk is?

Vertrouwen vormt de essentiële bouwsteen van elke gezonde en liefdevolle relatie. Het is de basis waarop partners elkaar kunnen steunen, zich veilig voelen en emotioneel verbonden zijn. Zonder vertrouwen kan een relatie uit balans raken en kan het moeilijk zijn om de diepgang en verbinding te…

Lees meer

KvK: 83871101 | BTW id: NL863106492B01