Over Anne-Brit Voorn

The Coaching Partners

Gedreven door haar passie voor groei, begeleid ze mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van relaties, persoonlijke ontwikkeling en het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen. Want trauma wordt zichtbaar in relaties.

Ze heeft op het gebied van persoonlijke groei een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Door het volgen van opleidingen, trainingen en het blijvend vergaren van vakkennis op dit gebied. Daarnaast neemt ze blijvend deel aan intervisies en werkt ze met stellen en individuen in haar praktijk.

Ze heeft zelf ervaren wat relatieproblemen met je kunnen doen en wat een enorme impact het kan hebben op je welzijn en de manier waarop je het leven ervaart. Ook weet ze inmiddels dat er enorme veranderingen mogelijk zijn. En hoe je door je bewust te worden van wat er werkelijk speelt, andere keuzes kunt gaan maken. Waardoor je meer plezier en geluk kunt ervaren in je leven en relaties.

Ze geniet van het oprechte contact en het begeleiden van anderen in dit proces. Haar stijl is empathisch en motiverend. Men beschrijft haar als betrokken, liefdevol en open. De sessies zijn met beide partners of individueel.

Door de diverse methodieken (zoals EFT, Polyvagal Theory, Systemisch werk en Brainspotting) die ze hanteert, benadert ze vraagstukken, blokkades, pijnpunten en patronen op een passende manier. Met als doel een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen.


Kyra Wijnekus

Blog

De vakantie had zo leuk moeten zijn…

Als we de statistieken mogen geloven is het toch net een beetje anders: Het aantal echtscheidingsaanvragen laat al jaren een veelzeggende piek zien vlak na de zomermaanden. Hoe komt dat, en belangrijker: hoe voorkom je dat ook jouw relatie sneuvelt? Dat relaties juist tijdens vakanties vaak…

Lees meer

10 geboden voor een gezonde liefdesrelatie

Elke relatie is anders. Elke relatie heeft iets anders nodig. En tóch zijn er een aantal ingrediënten van essentieel belang voor een gezonde, liefdevolle relatie.  Een relatie is voor mensen een groot deel van hun leven en sommige relaties duren zelfs levenslang. Het is dan ook…

Lees meer

Relatietherapie – hoe werkt het eigenlijk?

Relatietherapie- en coaching is voor iedereen die wil werken aan een fijne, liefdevolle en duurzame relatie. Voor mensen die nét bij elkaar zijn en merken dat er al patronen ontstaan en voor mensen die al lang bij elkaar zijn en merken dat ze niet meer uit…

Lees meer

KvK: 83871101 | BTW id: NL863106492B01